Chiftele de dovlecel

de cristina1985 in Mancaruri de legume, 21 Iul 2018 | 2650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare (1,1 kg a avut cel folosit de mine)
  • 1 morcov
  • 1 cartof mare
  • 4 catei usturoi
  • 1-2 oua
  • sare
  • 2 lg pesmet
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel:

Dovlecelul se curata de seminte cu o lingura si se rade (pe razatoarea cu ochiuri mici), la fel cartoful si morcovul. Se lasa cateva minute, apoi se storc bine. Se pune sare, piper, usturoi maruntit, oul,pesmetul si se pun la prajit (folosind 2 linguri, pentru a face chiftelele), la foc mic. Gustati-le pe primele pentru a vedea daca au suficienta sare. Ies cam 25-27 de chiftele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de dovlecei, cu ardei si rosii